Full aktivitet, minst sagt

Kan börja med att meddela att jag just nu gått in på min 20:e vakna timme. Varför är man så jävla dum att man inte går och lägger sig bara? "Men jag vill ju ta vara på tiden eftersom jag är ledig imorrn. Hur ofta kan jag sitta uppe och koll på repriser av gamla komedier hela natten?". Typ. Ibland känns det som att man är så upptagen av tanken på att ta vara på tiden att man bara slösar bort den ist.

Hur som haver. Idag har jag iaf avslutat 3:e dagen på nya jobbet. Den enda kommentaren jag egentligen orkar ge er om det är att jag trivs, även om jag är lite vilsen. Men så är det väl. Lite svårt för mig att veta eftersom detta är helt utanför min comfort zone, innan har jag jobbat flera år i butik och nu sitter jag i Kommunhuset och... Ja... Administerar. Men jag gillar det! Inte alls lika stressigt, rena semestern mentalt jämfört med mitt gamla jobb och personalen är hur trevlig som helst. Ser verkligen fram emot att jobba sommaren ut, och hoppas på att det blir mer därefter. Och tack och lov så har magen varit på min sida! Några gånger har det blivit att fullkomligt kuta upp för alla fyrtio-elva trappor upp till kontoret, men det har iaf klarat sig.

Som ni kanske märker så har min aktivitetsnivå höjts dramatiskt på senaste. Från 100% ledighet, om en jättesjuk, i tre veckor har jag nu på tre dagar hunnit:

- Jobbat tre heldagar, och vaknat kl. 5 två dagar i rad

- pluggat ca 3 timmar efter jobbet dessa dagar för att hinna klart sommarkursen

- Diskat och lagat mat varje dag (OBS! Har typ inte diskat sen innan C-uppsatsen i våras eftersom världens  
underbaraste sambo helt frivilligt avlastat mig från detta)

- Hunnit med en tjejkväll med mingolf och öldrickande

- Handla och springa andra ärende på stan





IMORRN ÄR JAG LEEEEEEDIG!! <3 Men nu ska Trötter ta en smörgås och kasta sig i sin mjuka, sköna säng...







P&K

RSS 2.0