RIP Mr. J

Det har gått en hel dag nu men jag kan fortfarand inte fatta. Michael Jackson är DÖD. Kunde inte tro det imorses när jag hörde det på nyheterna, Först trodde jag att det var ett riktigt smaklöst skämt. Jag slog på TV:n vid 06.20 imorses, mitt i en intervju med någon person som jag inte kände igen som berättade om något som var lite svårt just nu. Och helt plötsligt kläcker programledaren "men det var ju inte lika illa som att Michael Jackson är död" (eller nåt i den stilen) Jag höll först på att sätta havregrynsgröten i halsen men bestämde mig för att jag måste hört fel. Tills nyheterna kom på 8 minuter senare, och dessutom började mina vanligtvis mycket morgontrötta vänner messa mig om händelsen.

Det är helt sjukt. Det går inte att greppa just nu. En man som var känd när våra föräldrar var små är död. Mannen som gjorde den första CD-skivan jag ägde. Handen in skrevet och "aooh" kan inte förknippas med någon annan. Tre hemliga barn. Ett eget tivoli. Hånad. Älskad. Kommer aldrig att glömmas. Inte av mig iaf.

Vem bryr sig egentligen om en näsa som opererats en gång för mycket? Eller om en hy som är ljusare än man tycker den borde vara? Eller om hur en person väljer att skaffa barn?

Tänk på det nästa gång du ifrågasätter någon, Imorgon kanske det inte är så viktigt...




It's the way you make me feel.

P&K

En helt vanlig onsdag

Vaknade tidigt med Ronnie imorses som vanligt nu för tiden. Eller aaa... Han gick upp 5.15 och han väckte mig vid kl 6. Men tidigt som tusan för min del hur som helst, men jag försöker få i någon slags morgonrutin på vardagarna nu när man inte jobbar så mycket men ändå måste hinna plugga. Åt frukost och satte igång med plugget vid sju. Går fortfarande lite segt, men det flyter bättre och bättre att läsa om religion på engelska :) Blir mer och mer intressant också när man börjar hänga med lite.

Visste ni att det finns en sekt inom hinduismen där anhängarna, efter att de spenderat tid i ett tempel med en guru, går ut utanför templet och beteer sig så konstigt de bara kan? Det är för att bli av med dålig karma, om någon skrattar åt deras beteende tror de att alla deras dåliga karma faller på de som skrattar åt dem. Och så är det för att ingen ska vilja umgås med dem, så att de ska få tid till att vara spirituella. Det låter märkligt men så är det tydligen.

Mamma kom och hämtade mig vid 12. Blev en tur till Sikhall för sol och bad. Första doppet för i år avklarat idag :) Har liksom inte hunnits med med tentande hela maj och dåligt väder resten av tiden. Var supernoga med att smörja hela mig med ganska hög SPF, men klant som jag är missade jag nedre delen av ryggen. Och supplise, supplise. Jag brände mig en del. Men BARA där. Röd som en kräfta över halva ryggen.

Solbrännan var inte direkt det bästa man kunde ha när jag senare gav mig ut för en shoppingtur med Jessica. AJ! att dra kläder av och på. Men jag fick iaf tag i en himla fin tröja jag aldrig hade provat om inte Jessica tyckt att den skulle vara fin på mig. Tack gumman, den är superskön dessutom! Sen skulle vi till Strandgatan och ta EN öl för att sedan fortsätta hem till mig och grilla. Det var kl 18. Vi gick därifrån kl 22 och 4 öl senare :D Men det var riktigt mysigt. Bra musik och en massa människor man inte sett på länge. Till slut gick jag och Jessica hem till mig och grillade lite veggoburgare. Mmmm...

Nu sitter jag här och har precis diskat. Mitt i natten. Men Ronnie är alltid så himla go och sköter vår deal om att den som inte jobbar diskar att jag fick dåligt samvete när jag inte hunnit med det. LOVE YOU MY ONE AND ONLY

 

Kommer sakna mitt hjärta nåt oerhört när hon försvinner till andra sidan jorden, men du och jag 4-EVER!!

P&K

Midsommar i korthet

Här kommer några bilder från det lugna midsommarfirandet hos min moster :)


 
Superfräsch tårta med tonvis av hallon, svenska jordgubbar och smultron mmm :) Och en glad familj som precis avnjutit den.



Det var den bästa midsommarstång vi hittade haha


Återkommer om en stund, ska bara diska lite snabbt. Jag och Ronnie har en deal om att den som inte jobbar ska diska och jag har inte riktigt skött min del idag. Ni förstår när ni läser om min dag om en stund.

P&K

Jag luktar viol

Att söka, kanske finna, någon slags substans.

Det man hoppades, men inte visste säkert om det fanns

Att önska och att drömma,

eller sortera bort och försöka glömma.

Att ständigt undra, varför när och hur

Det är tydligen livets procedur

Att ångra, plågas och nästan slitas itu,

Det ska vi visst tvingas gå igenom både jag och du.

Att varken veta upp eller ner,

ibland till den gräns att man inte ens vet om man kan tro på det man ser.

Ingen sa att de skulle vara lätt att vara mänsklig

Och kanske är jag bara känslig.

Överdriver svårigheterna vi står inför?

Det enda sanna är att alla en gång dör.

 

P&K


Ursäkta tystnaden

Ja, det har inte direkt funnits tid att skriva nu senaste veckan. Så det får bli en kort summering av den senaste tiden nu istället. I fredags kom ju Ronnies mamma och ena syster och då kunde man ju inte direkt sitta här och skriva. Det blev först en rätt lugn kväll med god mat och massa prat... Men sen tyckte svägerskan att hon och jag skulle gå ut och svänga våra lurviga, och så fick det bli! Det blev en sen tur till Butlers med tequila och appeltinies. Ronah minns det inte, men hon mådde visst inte så bra i slasken sen på natten :D Jag hade iaf riktigt roligt, jag har verkligen världens bästa svägerska <3 Vi tänker väldigt lika och det är nog det som gör att vi kommer så bra överens, dessutom har vi ju en gemensam sak i att gilla att reta hennes lillebror haha

Sen på lördagen blev det handling med mamma och Bengt som vanligt och på eftermiddagen kom Ronnies andra syster och hennes roommate från London hem till oss. Även lördagen blev en rätt blöt kväll. Det blev ingen utgång men en massa vin, charadspel och singstar här hemma med både familjen och några vänner till oss. Fullt hus alltså. Dessutom fick jag hjälp att rensa ut mina garderober eftersom jag insåg efter onsdagens shoppingtur att jag inte kunde få in mer kläder i dem. Två sjukt ärliga svägerskor, en butikschef från London och en nära vän var den perfekta hjälpen! Nu kan jag shoppa ännu mer med gott samvete ;P

Söndagen blev lugn och riktigt bakfull. Imelda och Ronah skulle ta tåget hem vid 3, samtidigt som skyrna öppnade sig med både störtregn och hagel. Halvvägs till tågstationen (som ligger 5 min hemifrån) gav jag upp att försöka undvika att bli blöt och traskade ist rakt igenom alla vattenpölar. Det var iaf uppehåll när vi földe Malin och Susan en halvtimme senare.

I måndags kom sedan vår kära vän från Köpenhamn, Sandra, på besök. Vi tog en härlig långpromenad ner till slussarna och käkade räkmacka till lunch. Sen träffade vi upp Yetis och sa hejdå till honom inför hans resa till Turkiet. Efter det blev det en sväng på stan och en fika på Stålverket innan Ronnie kom från jobbet och kunde underhålla Sandra medans jag satte igång med att läsa på min sommarkurs om indiska religioner. Usch, den verkar vara rätt jobbig och med mycket att göra... Men vad gör man inte för pengar..? Har kommit på att man får rätt bra med pengar när man pluggar på sommaren, får en inkomst och dessutom den kommande Rhodosresan betald tack vare det så det får vara värt lite slit.

Började jobba i tisdags också. Och det gick väl bra. Lite ovant eftersom jag inte jobbat sen i februari men det blir bara ungefär 2 dagar i veckan nu i sommar eftersom jag läser samtidigt så det ska jag nog överleva. Jobbade igår också och idag har det varit handling och förberedelser inför midsommar, plus lite mer pluggande. Just nu sitter jag och målar naglarna och gör mig fin :) Det blir visserligen bara lugnt firande hemma hos moster i Öresjö men man vill ju ändå göra midsommar lite speciellt.

Lite bilder också så klart!

     

Fredagens utgång. Alltid lika snyggt med bilder man tar på sig själva haha!



Ronnie är bäbisen i familjen Kabagambe, minus pappa.

 

Två underbara ting: Slusscafeét räkmackor och vår lilla Sandra <3

Det var en bra helg och fortsättning.

P&K

"Familjen" på ingång

Nu är det bara en halvtimme kvar tills svärmor och ena svägerskan är framme i Trollhättan. Den andra kommer först imorrn tillsammans med en kompis. Det blir full rulle hela helgen och idag har vi storstädat här hemma. Verkligen, från golv till tak! Men man vill ju att det ska vara fint när det kommer storbesök haha!

P&K

Vänner-frågor

Om det var någon som undrade... Ja, jag har vänt på dygnet... Och JA, jag har tråkigt!! Snodde detta från Tims blogg...

 

 

 

 

Namn: Malin Sofie Henriksson
Bor i: Trollhättan
Singel?: Sambo sedan juni -05
Telefon: En nokia. Och hemtelefon
Födelsedag: 23 juli

Stjärntecken: Lejon
Hårfärg: Råttfärgat, men det färgas i mahogny just nu
Ögonfärg: Blå/grå/gröna, skiftar med ljus och humör
Familj: Mamma Lena, styvpappa Bengt, sambon Ronnie och min katt Lucky

Den vanligaste kommentaren om/till mig: "Gud, vad du är gullig" (Oftast i samband med att jag säger något korkat, men åndå)
Folk brukar tro att jag: är en riktig pluggis. HA. HA.

Mina intressen: Sova, shoppa, umgås med vänner och familj
Favoritmat: Mammas thaikyckling
Favoritidrott: Måste man ha en sån?

Den bästa boken jag läst: "Tvärkulturella möten" Studielitteratur som sätter ord på väldigt viktiga saker.
Husdjur: Katten Lucky, och snart kommer en liten kise till
Min bästa vän: Min kära mor, min sambo Ronnie, Ewe och Tim

Favoritsång: "I'll be missing you" och "Satisfy you"
Favoritämne: Vaddå? I skolan? Juridik tror jag isf.
Favoritprogram på TV: SATC, DH, Grey's Anatomy, Vänner, Family guy och Simpsons.
Jag tycker om: Romantik, ärlighet, nya kulturer och trygghet m.m.
Jag avskyr: Rasism, trångsynthet, svek,  lögner, feghet m.m.
Favoritprinsessa: Rapunzel, det håret kan man inte annat än avguda!
Jag vill bli: Lycklig
Favoritfilm: Baby Boy

Om 10 år är jag: Gift, mor och anställd. Om jag får som jag vill.
Jag skulle helst vilja bo: Nära havet
Om jag fick välja föräldrar skulle jag ha valt: Mamma och Bengt
Därför att: De är villiga att ge allt för att jag ska ha det bästa
Mest i hela världen önskar jag mig: Att jag och mina nära och kära får leva tillsammans, lyckliga och friska resten av livet

Jag skulle helst hamna på en öde Ö tillsammans med:
Får hålla med Tim här, Carlsbergs rescue team.
Och allra minst tillsammans med: En tenta och inga böcker!
Jag skulle aldrig säga nej till: Betald ledighet resten av livet
Jag vill träffa: Tupac, även om han nog inte var överförtjust i vita satte han igång nåt, Och stod för vad han trodde på
I högklackat går jag: Som någon som fått nåt där man inte borde fått det

Favoritfettbildande käk:
Ronnebykekabens kebabtallrik
Film jag gillar trots att den egentligen är rätt kass: Tittar så sällan på film... Men det är nog egentligen min favvofilm
CD:n jag aldrig kommer sluta lyssna på: ABBA Gold
Favoritglass: Ben & Jerry’s cookie dough
Min favoritdag: Söndagar. Obligatorisk lyx-brunch och alla favvoserier med min älskling

Kom till mig om du behöver hjälp med: Allt som har med kreativitet att göra. Jag älskar att skapa, så länge det inte måste vara logiskt.
Ett ordspråk som är bra att tänka på:  "Om du har ett problem du vet att du kan lösa, varför oroa sig? Om du har ett problem som du vet att du inte kan göra något åt, varför oroar du dig då?"

Hoppas du fått svar på de frågor du haft om mig innan. Om du haft några vill säga :P

P&K

Smakprov från dagen

Nu när Ronnie lagt sig så började jag få lite tråkigt... Så jag tog ett par kort på favvofynden från dagens shopping...





Super-myströja




Linnet som ser ut som engelsk lakrits konfekt :)




Härliga färger...




Hoodens baksida om nån undrar varför huvan hänger fram

P&K

Allmänbildad, på gott och ont

Innan jag träffade Ronnie tittade jag väldigt sällan på nyheterna och var väl knappast den som försökte hålla mig uppdaterad om vad som hände i världen på nåt annat sätt heller. Kanske inte så konstigt egentligen, jag hade fyllt 17 stora år bara ett par månader innan jag såg honom första gången... Men jag minns att min förklaring var att "jag har tillräckligt att oroa mig över i mitt eget liv och behöver inte fler av världens problem att bekymra mig över". Men eftersom folk började klaga på mitt dåliga vetande när samtal om aktuella händelser ständigt dök upp så började jag kolla på nyheter, ibland på morgonen, ibland på kvällen, ibland genom att läsa tidningen. Men till slut var man lite beroende av att göra det varje dag.

Nu börjar jag fundera på att jag kanske var smartare än vad jag trott redan då... På senaste har jag varken haft tid eller ork att bry mig om nyheter, och dessutom har vår dagstidning (som vi haft gratis i över ett år fast vi bara skrev upp oss på ett erbjudande för att få den på prov i en månad) slutat komma. Och faktiskt, så mår jag bättre än på länge. Jag tänker inte så mycket, jag mest bara är. Ganska meningslöst aktivitetsmässigt men ååh så avslappnande för psyket.

Skulle ju kunna vara att tentan är klar och jag är ledig. Men det har liksom aldrig varit min grej att vara i nuet, att oroa mig för morgondagen är det jag gör bäst. Kanske skulle jag göra ett test nu i sommar när jag har lite tid över. Ta en vecka med och en utan nyheter och ranka mitt mående under tiden?

Det Ronnie sa till mig en gång, något som tydligen kommer från buddhismen, sitter ändå kvar i hjärnan:

"Om du har ett problem du vet att du kan lösa, varför oroa sig? Om du har ett problem som du vet att du inte kan göra något åt, varför oroar du dig då?"

Nyheter är för mig ofta problem, det är ju bara de dåliga sakerna som händer de pratar om... Men betyder det att jag inte ska kolla på dem..? Eller att jag kan titta på dem och bara låta bli att störas av dem?

P&K



Prisa Gud, nu kommer skatteåterbäringen =)




Ja denna underbara gudagåva dök ju upp på kontot igår och detta var man ju tvungen att dra nytta av idag! Tog en vända med mamma, Bengt och Ronnie till Torp och fyndade en hel massa kläder :) En kofta, 2 hoods, en t-shirt, 5 linnen och ett nagellack. Fast det blev inte så dyrt som det kanske låter! Orkar dock inte fixa med bilder och så på grejerna nu... Är trött efter en heldag och det är så mörkt också, JÄVLA SKITVÄDER!

Svensk sommar i ett nötskal... Regn och pisskallt...

Hann med en fika med Mikaela idag innan shoppandet också. Hon flyttar ut till kusten över sommaren nu på söndag så det var man ju tvungen att hinna med. Det är så mysigt med barndomsvänner... Även om man träffas sällan har man så trevligt när man träffas, man kan varandra så bra att man alltid har något att prata om.

Nu är det fotboll igen och två sportnördar sitter just nu i min soffa och galer över 2-0 målet... Ska nog gå och joina dem nu. Eller ställa mig och laga lite mat. Quarnfärsfyllda parikor... Mmm... Är egentligen inte hungrig men det är kul att laga mat och förr eller senare måste man ju äta ;)

P&K

Trepars-fika

Ja, idag har det mest slappats. IGEN :D Men det blev en långpromenad på dagen och sen kom Yetis med idéen att vi skulle ta en fika med honom, Linnea, hans killkompis och hans tjej på Strandgatan nu ikväll. Hade inte träffat någon av de tre innan och det var riktigt trevligt. Synd bara att det var så kasst väder för vi kunde inte sitta ute så lång stund innan vi höll på att frysa häcken av oss. Men sånt är livet! En liten stund är bättre än inget.

P&K

Aftonens funderingar

När jag var mitt uppe i det sista inlägget var Yetis här på besök. Yetis är muslim. Oviktigt för de flesta och inget man borde fästa vikt vid enligt många. Men eftersom vi kan prata så öppet som vi kan efter över 6 års vänskap så vet vi att det är inte oviktigt. Eftersom Ronnie är katolik och jag är jaaa... Vad jag nu är, än så länge förblir det obestämt så leder det till en del diskussioner om Gud och dylikt.

Våra meningar går oftast isär. Men något som slog mig ikväll är att, Gud (haha i detta sammanhang :P) vad underbart att vi kan ha så här öppna dikussioner! Vi skrattar åt och dissar varandras religioner mer eller mindre jämt men eftersom vi vet att vår religion bara är EN del av oss så gör det inget. Snarare kan vi lära oss av varandra, hur vi ser på saker och hur religionerna faktiskt ser ut. För de ser ju ut som de uppfattas av de som tror på de, eller? Hur som helst så hade jag aldrig kunnar lära mig så mycket om Islam, det som ligger allra längst bort från mitt eget liv, om det inte varit för Yetis och hans vilja att öppet diskutera saken. Och hur hade jag kunnat reflektera över min egen tro om jag inte fått ta del av någon annans syn på den?

Hade inte jag haft någon att fråga hur det egentligen låg till hade jag troligtvis litat på medias bild av hans religion, och om han inte hade varit villig att ta min kritik mot den hade jag inte heller vågat fråga. Det är med andra ord enligt mig inte konstigt, det där med USA's paranoia mot muslimer.

Att ha vänner från olika kulturer och religioner är en av de saker som obetvivlat gett mitt liv så mycket värde som det har. Jag älskar när de jag umgås med har olika åsikter. För jag lär mig så mycket. Det är något alla envisa människor på jorden kanske borde begrunda en stund...






P&K

Undvikit tracket

Såg precis när jag satt och kikade på lokaltidningens sida att FCT förlorat mot Ängeholm... Trodde att min kära vän Tim som är hemmahörande där och allmänt sportintresserad skulle haft koll på detta före mig och trackat mig vid det här laget... Men hittills har jag klarat mig.

Vi som ursprungligen kommer från olika landskap i södra Sverige, i det här fallet Skåne och Blekinge, är lite tävlingsinriktade mot varandra även om vi inte bor kvar där vi föddes (iaf i min värld) om någon undrade över detta fenomen :P

Sen har jag ju på senare tid insett att jag är mer skånska än blekingefröken eftersom jag har två "grandparents" från skåne, en från Småland och en från Blekinge. Men skit samma. Jag är född där och det är där mitt hjärta finns :)







P&K

Bra början

En toppenbörjan på sommarlovet idag :) Fick äntligen sova lugnt och länge en hel natt inatt, verkar som om stressen efter tentan äntligen börjat släppa. Finally! Och när jag vaknade bestämde jag mig för att jag bara skulle ägna dagen åt att vara glad över livet. Flummigt? Ja. Men jag tror det är ganska nyttigt att försöka känna så iaf.

Det hanns med en långpromenad också, och ett besök på Din sko för att lämna in mina nya skor som tappade ena klacken efter första användandet i fredags... Som tur var jobbar en gammal klasskompis där så det var bara att lämna dem till skomakaren och få nya klackar på deras bekostnad :)

Tjaa... Det var väl ungefär det... Nu sitter jag och väntar på att Yetis ska komma och hälsa på. Honom har man inte sett mycket på senare tid så det ska bli kul!

P&K

Ps.

Det glömde jag ju säga! Vi har funnit det 5:e varningstecket av åldrande!

Varningstecken 5: När man dricker så väljer man att ta det lite lugnare, kanske helt skippa den där sista ölen, men motiveringen att "det är ju faktiskt en dag imorgon också".

Det är ju rätt skrämmande egentligen, men samtidigt... När man blir äldre så blir nog livet mer bekvämt. Man vet vad man vill göra, och gör det förhoppningsvis. Man har sitt liv och slipper oroa sig så mycket för morgondagen. Om man kommit dit man vill vill säga. Men som jag sa till Jessica, vi är för envisa för att inte lyckas. Det är bara att inte ge sig!!

P&K

Helt sluuut!

Vaknade vid 8 imorses av att hurtbullen Emmy redan var vaken och sminkade sig. Insåg ganska snabbt att jag fortfarande var full efter utekvällen med klassen igår. Men det var ett tåg att hinna med hem och bara att resa sig från den sköna sängen hemma hos Tim... Sen jag kom hem har jag mer eller mindre sovit i omgångar, har varit helt slut eftersom jag satt uppe till tidigt imorses och väntade på att Emmy skulle komma hem för att jag var så röksugen men inte kunde hitta mina cigg... (Btw, jag hittade dem i jackfickan i eftermiddags... Suck på mig!)

Vid 6-tiden ringde Jessica och undrade om hon och Sara kunde kika förbi. Supersötnosarna dök upp två timmar senare med en stor blombukett, gul-blå nationaldagen till ära, för att gratta mig för att jag blivit klar med tentan. De var också noga med att tala om att jag förtjänade det så som de sett att jag slitit. Kan man önska sig finare vänner? Jag har svårt att tro det!

Sen blev det fotboll, Sverige-Danmark matchen alla svenskar nog helst slipper prata om... Men vi tröstade oss med min goa nationaldagspaj, päron & valnöt :) (Har haft det som tradition nu senaste 3 åren att baka en lyxig paj på nationaldagen för att fira när vi hade insett att vi ville göra det till en stor grej men inte riktigt visste hur.) Det blev väldigt uppskattat och givetvis vrålade vi nationalsången också!

Nu har Sara och Jessica precis åkt hem och jag ska snart hoppa i säng... Och sova hela morgondagen tror jag...





 

   
Glada pajätare :D


P&K

Sommarlov! Och regnet öser ner

Men vad gör det? Idag har jag fixat det absolut sista pillet med tentan och nu ligger de så prydligt i sitt stora vita kuvert. Nu är det bara att åka ner imorrn och lägga den på skolan brevlåda så är det soooommarlov på riktigt :)

Har precis varit hemma en sväng hos mamma, fikat och äntligen fått träffa Bengt igen efter hans långa besök i Afghanistan! Har saknat min kära styvfar <3 Sötnosen hade dessutom köpt med en superfin sidensjal och 2 limpor Malboro till mig. Tydligen väldigt billigt där nere men frågan är om man vågar röka dem :P Jodå, de är köpta på militärbasen så det ska nog vara ok. Kul när föräldrarna uppmuntrar en att röka också :P Nädå, jag vet ju att han bara är snäll och vill spara mig pengar.

Fick se en massa bilder från Afghanistan också, inte direkt ett land som är det första som poppar upp i huvudet när man tänker på fina landskap men det var verkligen riktigt vackert! Bergen runt Kabul och kullarna vid Himalayas fot, de otroligt vackra ljuset och dessutom en del bilder på de otroligt märkliga landningsbanorna (gjord av knaggliga metallplattor!!). Skönt att han är hemma nu iaf så man kan andas ut. När han visade Memorial-platsen där flaggorna vajar på halv stång i tre dagar efter en utländsk soldat dödats och när han berättade att de var på halv stång i stort sett alltid så insåg man änna allvaret i det hela...
 
Jättesynd att man inte ser hur stark och fin färgen på sjalen på bilden är, eller hur otroligt mjuk den är... men ni får helt enkelt lita på mitt ord! Bänken den ligger på är egentligen grå så det säger väl en del...

 

P&K

Att bli gammal

Njaaa... det var väl lite att ta i. Men iaf att inse att man håller på att bli äldre, vuxen kanske man kan kalla det. Satt och tänkte tillbaka på mitt och Jessicas samtal idag när hon var förbi.

Btw, tack min älskade vän för att du kommit förbi så många gånger under tentaperioden på en kopp kaffe, tvingat mig ut i det sociala livet och varit en underbar vän den senaste månaden! Utan dig hade det varit 1000 ggr svårare! Vill speciellt meddela detta till dig eftersom du idag berättade att du först nu insett att jag har en blogg :P


Hur som helst så kom vi in på det där med att vara vuxen. Jag har efter en analys av den senaste tiden händelser funnit följande bevis för att jag och mitt umgänge börjar bli gamla och tråkiga :P

Varningstecken 1.  Jessica var förbannad på att folket som varit med på helgens cruising här i stan krossat glasflaskor överallt och bestämde att hon skulle ge varenda en en utskällning efter noter om hon såg någon göra det igen.Detta stämmer skrämmande väl överens med nästa bevis.

Varningstecken 2. Ronnies klagar över ungdomarna  som hänger i stadens galleria och berättar att deras närvaro gör att han inte gillar att gå dit. De hänger i gäng och är allmänt jobbiga.

Varningstecken 3. Jag har kommit på att jag gillar humorn i Seinfeld, en humor som jag för bara en liten tid sedan fann helt oförståbar. Dessutom minns jag att jag tänkte "Det här är sånt gamla tycker är kul"

Varningstecken 4. Jag har uppmärksammat en oroväckande trend i hela mitt umgänge där ett glas vin, helst ett par kvällar i veckan, är ett av livets höjdpunkter. Vad jag minns vad vin tidigare lika med fylla men nu är det "bara mysigt att ta ett glas vin på kvällen".

Vad hände?

Om det går så här fort mellan 14 och 22 kan jag bara gissa hur fort resten av livet kommer att gå...

Usch...







P&K

Happiness is here!

Jag är så jävla lycklig att jag tror jag spricker! Äntligen är jag klar med texten till min tenta som gjort mitt liv till vad som bäst beskrivs som ett helvete den senaste månaden :) Har bara kvar att korrekturläsa den nu!

Detta har firats med att laga mat, tvätta, bädda rent och städa lite haha Ja, det låter väl knäppt, men efter den här månaden är sådana sysslor rena lyxen att ha tid att ägna sig åt. Och så har jag jagat fimpar över hela balkongen... Jävlar vad det har blåst idag och vinden bestämde sig naturligtvis för att rycka upp alla fimpar ur mitt askfat och sprida ut dem överallt. Ja, ja, jag antar att man lite får skylla sig själv som röker.

Har ni hört förresten att det pratas om att förbjuda rökning utomhus? Sjukt om du frågar mig. I sånna fall kan de väl lika gärna göra försäljning av cigaretter olagligt? Eller instifta ombligatoriska beteendekurser för rökare om det nu är ett så stort problem att de bolmar icke-rökare i ansiktet? Har man lite hyfs och inte röker var som helst, hur som helst är det väl inga problem? Eller är det bara att icke-rökarna vill känna sig överlägsna genom att trycka ner rökare så långt att de är olagliga?

Vi får väl se hur det går! Jag bryr mig inte, jag är bara så glaaaaad :)

P&K

RSS 2.0