Jul, jul, strååålande jul :)

På söndag är det första advent och jag är superpeppad för att pynta! Jag bara älskar känslan som blir hemma med röda tyger och ljusstackar. För att inte glömma julmusiken! För från och med på söndag är det ju fullt tillåtet att spela de skivorna dygnet runt :D Hade jag fått bestämma hade det nog börjats med i typ september, men det är en liten regel som fått införas för att jag inte ska driva alla runt omkring mig, och speciellt min stackars sambo, till vansinne. Det lyckas jag iofs göra med en del en då med mitt eviga förberedande. Gjort hemmagjord hallonlikör, köpt julgodiset man bara kan få tag på på ett speciellt ställe där jag befinner mig endast en gång om året, handlat Blossas glögg 2008, satt upp ett träd som ska pyntas på altanen och tillverkat istappar i glaspärlor, tillverkat mallar för snö-spray-flingor till fönstrena och idag ska det handlas rött tyg till gardiner och dukar. Och alla julklappar utom 2 är inhandlade.

Haha! När man rabblar upp det så låter man ju smått manisk! Men det är ju faktiskt mest för att det inte ska bli så stressigt sen när det drar ihop sig. Och tänk vad mysigt det kommer bli hemma hos mig sen :)

Kanske skulle man fixa en röd rosett till katten också... Det skulle hon va söt i! Nä, nu får jag ta och varva ner lite tror jag bestämt...

P&K

Altanen med "träd" och istappar.

Det var det

Så, nu har vi gjort vad vi kan för idag! SVärmor sa att vi inte ska oroa oss, att hon är i goda händer. Och för att berätta om lite trevligare saker... Idag när Ronnie kom hem fick jag en present :) Ett par jättesöta örhängen som ser ut som en par ljusrosa änglar. Han sa att han såg dem och tänkte på mig. Han e så söt att man får hål i tänderna :D Och så var det väl att de var rosa också. Det är lustigt, nästan hela mitt liv har jag haaaatat rosa, men inte nu längre. Saker ändras antar jag... Och tur är väl det.

P & K


Stackars mammor...

Jaha... Inte nog med att mamma blivit sjuk och ska på lungröntgen i december... Nu har Ronnies mamma fått åka ambulans till sjukhuset också. Okantaktbar när de hittade henne men nu mår hon iofs bättre, men de vet inte vad som är fel än. Vi sitter bara och väntar på att någon i familjen ska ringa och tala om vad provsvaren säger när de kommer. Nu verkar det som om vi får numret till svärmors rum så jag får kila!

P & K

Söndag. Igen...

Då lider helgen mot sitt slut igen. Jag tyckte att det kändes som en söndag igår också, så det var rätt skönt att ha en dag till ledigt iofs. Idag har man konkat saker ner till förrådet och monterat upp lampor på väggen, annars finns inget att rapportera. Nu ska jag nog sätta mig med en kopp varmt te (för det är sjukt kallt hemma hos oss!) och kolla på den där nya svenska filmen "Låt den rätte komma in" som det har stått så mycket om i tidningarna.

Puss & kram!

PS. Datum och tid är av någon anledning väldigt knasigt på inlägg... Korrigering: 23 nov kl. 19.40 :D

På tal om snö

På tal om årets första snö så kom jag på att jag ju måste berätta om den årliga tävlingen mellan min absolut "äldsta" vän (alltså den person som jag känt längre än någon annan, sedan ca 1 års ålder). Hon bor nämligen i sydliga Ronneby och jag bor nära västkusten, i Trollhättan. Under vissa år har vi till och med befunnit oss i samma stad när första snön har trillat från himlen och detta har alltid firats med flera timmar av pulkaåkande. Tro inte att det var något som hände när vi var barn, sist det inträffade var nämligen under mitt sista år på gymnasiet.

Men för att komma till sak... JAG VANN(!) i år :D Snön har fortfarande inte kommit i Ronneby! Mohahaha






Hetingar ;P Jag och min BFF från Ronneby. Love u, with all my heart, for eternity and beyond!

Ny årstid, ny frissa

Då var det officiellt! Vintern är här. Igår kväll kom årets första snö. Det snöade riktigt ordentligt en stund faktiskt men det la sig inte :( Och efter ett 4 timmar långt besök hos frisören är man nu inte längre mega-blond. Omväxling förnöjer!





Designen

Jag är dessutom väldigt medveten om tråkigheten i designen av min blogg... Jag började för 5 min sedan. Kan ingenting om datorer... Ha överseende,,,, :P


Fotbollskväll!

Jag tänker faktiskt skita i hela den där introduktionen "hej, nu har jag startat en blogg" och helt enkelt bara tuta och köra. Ikväll var det fotbollskväll hemma hos oss, jag och min sambo Ronnie alltså. Planen var att vi skulle vara 4 personer men vi blev snarare 10. Något jag verkligen behövde efter en svacka där det kändes som om hela världen var emot mig. Fotbollen såg vi inte mer än max 3 min av, jag och de andra 7 tjejerna, men desto roligare hade vi det! Vi har alla känt varandra sedan 7:e klass och varje träff är som en tidsresa... Nåt som kan vara rätt skönt i en tid där man bara känner att man blir äldre och äldre, trots att man bara är 21... Men utan pensionssparande, utan erfarenheter av livet på andra kontinenter och utan vetskapen om hur det är att ha haft 20 olika jobb.... Jag är inte bitter... Jag är realist, och stolt över
 det! :D





Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0