Prisa Gud, nu kommer skatteåterbäringen =)




Ja denna underbara gudagåva dök ju upp på kontot igår och detta var man ju tvungen att dra nytta av idag! Tog en vända med mamma, Bengt och Ronnie till Torp och fyndade en hel massa kläder :) En kofta, 2 hoods, en t-shirt, 5 linnen och ett nagellack. Fast det blev inte så dyrt som det kanske låter! Orkar dock inte fixa med bilder och så på grejerna nu... Är trött efter en heldag och det är så mörkt också, JÄVLA SKITVÄDER!

Svensk sommar i ett nötskal... Regn och pisskallt...

Hann med en fika med Mikaela idag innan shoppandet också. Hon flyttar ut till kusten över sommaren nu på söndag så det var man ju tvungen att hinna med. Det är så mysigt med barndomsvänner... Även om man träffas sällan har man så trevligt när man träffas, man kan varandra så bra att man alltid har något att prata om.

Nu är det fotboll igen och två sportnördar sitter just nu i min soffa och galer över 2-0 målet... Ska nog gå och joina dem nu. Eller ställa mig och laga lite mat. Quarnfärsfyllda parikor... Mmm... Är egentligen inte hungrig men det är kul att laga mat och förr eller senare måste man ju äta ;)

P&K

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0