Uppdrag slutfört!

För idag iaf. För idag var det dags för en tripp tillbaka till verkligheten efter mer än två veckors ledighet. Två veckor som btw har varit sjukt sköna! Men idag var det dags att fortsätta med pluggandet. Eftersom vi satt uppe till kl. 3 inatt och kollade på film så vaknade jag sent och kom igång med plugget ännu ganska mycket senare... Hela kroppen verkade bara skrika "neeeeej" och jag somnade t.o.m en stund på soffan direkt efter frukosten.

Fick dock en hel del gjort! Har sammanställt det vi är färdiga med nu när det gäller uppsatsen och insåg att vi nästan gjort de 20 sidor som är max-storlek på arbetet. Det innebär ju att vi faktiskt inte KAN skriva så mycker mer hur gärna vi än vill :P Och att jag troligtvis inte behöver åka in till Gbg och plugga med Parasto förrens dagen innan inlämningen, som är på fredag. Men arbetet ser faktiskt riktigt bra ut, vilket känns riktigt skönt efter allt vårt slit. Och efter att vi skickat in den är vi så gott som lediga fram till den 13:e när vi har opponering. Den tar det nog max en dag att förbereda sig för. Och efter DET har vi till den 18:e att fixa eventuella fel och tillägg. Innan nästa kurs börjar den 19:e. Mmm... Heaven... Så länge inte hela uppsatsen visar sig vara åt helvete, men det har jag svårt att tro.

I övrigt är det enda som hänt under dagen att man tvättat typ 15 maskiner med tvätt. När man kommit hem efter jul kan tvätten verkligen vara ett rent (eller snarare smutsigt hahaha) helvete. Alla nya kläder och grejer som man inte vågar tvätta med något annat eftersom gråa trosor och rosa t-shirtar inte är det roligaste i världen. Blev t.o.m nägra tvättar kvar, men det kan man ju ta imorrn eftersom man är ledig då också :) Mmmm....

P&K


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0